28/10/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si cerques les solucions en el joc Paraulogic d’avui, ets en el lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra M és la lletra central d’avui i la resta són T, S, L, A, C, U. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del medi, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgui.

Cada paraula endevinada et dóna punts, i les paraules més valuoses es diuen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si es queden sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc actual. Hem ordenat les paraules segons la longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 28/10/2022 conté 101 paraules:

estima
lam
mac
malament
mam
més
mat
mau
mul
mus
mut
alum
a més
asma
calm
cama
clam
lama
llum
maca
dolenta
mall
malm
malt
mata
mula
musa
musco
mutu
salm
sama
suma
asmat
càlem
calma
camal
camat
xat
camuto
cúmul
flama
macla
malla
malsà
malt
maluc
mamut
massa
maula
mucus
mulat
multa
musca
musa
mútua
sumac
suma
talma
túmul
amaluc
estimat
calmat
calmut
camell
camussa
lactam
maclat
màcula
malalt
mallal
mallat
mascle
matacà
matuta
mulata
múscul
mutual
salums
súmmum
tumult
almussa
assumit
calamac
camussa
cúmuls
malalta
maltaxa
matalàs
mulassa
mussaca
musulmà
tam-tam
acumulat
casamata
malaltia
musculat
matalassos
sucamulla
malalta
mare o mare
mulla o mulà

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no esteu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i estem aquí per ajudar amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el seu vocabulari. Si no va resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.

Deja un comentario