27/10/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si cerques les solucions en el joc Paraulogic d’avui, ets en el lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra A és la lletra central de hui i la resta són O,T,D,Q,U,I. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del medi, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgui.

Cada paraula endevinada et dóna punts, i les paraules més valuoses es diuen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si es queden sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc actual. Hem ordenat les paraules segons la longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 27/10/2022 conté 56 paraules:

doneu
donat
dia
iai
oda
tai
doneu
taula
tia
aquí
a tot
auto
data
nodrissa
portada
àvia
avi
iota
oïda
ouat
tatan
tata
tatú
taula
taüt
toya
tota
teva
tuta
uadi
ai-ai
àudio
datiu
diada
iodat
escoltada
ouada
quota
taquí
aquità
ditada
doiuda
idiota
quitia
titota
additiu
atotada
auditiu
tau-tau
quidesa
quotidià
quiditatiu
dada o dadà
dit o dit
oïda o oïda
titeta o tità

D’avui tutis:

quotidià

5 paraules més llargues:

atotada
auditiu
quidesa
quotidià
quiditatiu

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no esteu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i estem aquí per ajudar amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el seu vocabulari. Si no va resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.

Deja un comentario