29/10/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si cerques les solucions en el joc Paraulogic d’avui, ets en el lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra E és la lletra central de hui i la resta són C,N,A,O,G,I. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del medi, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgui.

Cada paraula endevinada et dóna punts, i les paraules més valuoses es diuen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si es queden sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc actual. Hem ordenat les paraules segons la longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 29/10/2022 conté 74 paraules:

cec
eci
ressò
ego
eia
ena
gego
gen
ien
nen
neó
acne
ànec
cega
cegar
sopar
cinema
egea
eina
eocè
geni
neci
nena
oceà
pota
cigne
ecoic
gènic
necia
nienia
onejo
acneic
ecoica
eocena
gènica
goècia
enginy
negoci
neogen
oceana
acneica
agència
anecoic
cananea
canícia
canonge
ciència
eocènic
ginècic
negació
neògena
oceànic
anecoica
canoneig
cianogen
eneàgon
eocènica
genciana
geogènia
geogènic
ginècica
neogènic
oceànica
oncògena
geogènica
neogènica
oncogènia
oncogènic
gencianina
innocència
negociació
oncogènica
gencianàcia
oncogen o oncogen

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no esteu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i estem aquí per ajudar amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el seu vocabulari. Si no va resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.

Deja un comentario