Solucions del Paraulògic d’avui, 26/09/2022 – Parautrollic

[amazon link=B06WRNDD92]

Avui pots trobar les solucions del joc al nostre lloc web, i així aprendre a formular o saber si les paraules que has fet a partir de les lletres del rusc són correctes.

Comencem amb un mínim de tres lletres per paraules, seguim amb quatre i així successivament. Al final, haurem separat les cinc paraules més llargues. També hem de recordar que les paraules tuti són paraules per les quals es concedeixen deu punts en cas de ser un tuti bàsic de set lletres es concediran disset punts, però si té lletres repetides és molt possible que encara valgui més. Fer “tutis” sempre ens garantirà una quantitat més gran de punts, però també és veritat que formar aquestes paraules no sempre és tan fàcil, per tant ens portarà molt més temps per crear-los, a menys que doneu un cop d’ull al nostre lloc web.

La solució al paraulògic d’avui, 26/09/2022, conté 36 paraules:

petó
bis
bus
ses
seu
sis
sou
uis
bisó
bos
buos
ibis
obes
obus
escoltes
ossi
osso
sèu
sise
sís
suau
suis
sudes
bessó
bisbe
busseig
bus
esbossos
esiu
obses
ossos
seus
bissus
sessió
obsessió
obsessiu

Trobar les paraules que s’amaguen darrere de Paraulògic pot ser fins i tot un repte molt difícil en dies en què estem poc inspirats i si aquest és el teu cas, sempre pots consultar al nostre lloc web algunes paraules o solucions per ajudar-lo té a aconseguir els punts i no perdre la ratxa. Si ets un jugador nou i vols aprendre com funciona el joc, poder mirar les solucions de Paraulògic també pot ser un exercici per entendre molt millor el seu funcionament, guanyar agilitat mental, escalar posicions i… Atrapar els teus amics!

[amazon link=B06WRNDD92]

Deja un comentario