26/09/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si cerques les solucions en el joc Paraulogic d’avui, ets en el lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui. La lletra S és la lletra central d’avui i la resta són U,O,E,I,B,. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc.

Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del medi, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgui. Cada paraula endevinada et dóna punts, i les paraules més valuoses es diuen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si es queden sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc actual. Hem ordenat les paraules segons la longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament. Al final, hem separat les 5 paraules més llargues.

El joc d’avui conté 36 paraules:

Paraules de 3 lletres:

petó
bis
bus
ses
seu
sis
sou
uís

Paraules de 4 lletres:

bisó
bosó
buós
ibis
obès
obús
oiós
ossi
ós
sabó
sisè
sisó
suau
suís
suat

Paraules de 5 lletres:

bessó
bisbe
busseig
bústia
esbós
esiu
obsés
os
seuós

Paraules de 6 lletres:

bissus
sessió

Paraules de 7+ lletres:

obsessió
obsessiu

Avui tutis:

obsessiu

5 paraules més llargues:

obsessió
obsessiu
bissus
sessió
bessó

Hem completat el Paraulògic d’avui amb èxit. Potser no esteu familiaritzat amb algunes de les paraules, utilitzeu un diccionari per trobar-les.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i estem aquí per ajudar amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el seu vocabulari. Si no va resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI.

Deja un comentario