25/10/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si cerques les solucions en el joc Paraulogic d’avui, ets en el lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra C és la lletra central de hui i la resta són S,U,J,G,A,E. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del medi, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgui.

Cada paraula endevinada et dóna punts, i les paraules més valuoses es diuen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si es queden sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc actual. Hem ordenat les paraules segons la longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 25/10/2022 conté 48 paraules:

asc
auco
cas
cau
cec
cua
cuc
cos
ecs
ecu
gego
sac
sec
suc
auca
caca
casa
casc
cau
cega
cuca
esca
treu
saüc
suec
ucas
accés
cacau
closca
casc
casa
causa
cusa
escac
escàs
esqua
gasca
casaca
cuscús
escacs
succés
ceguesa
escassa
cassassa
joc
escassetat
seca o secà
sueca o suecà

D’avui tutis:

joc

5 paraules més llargues:

cassassa
joc
escassetat
seca o secà
sueca o suecà

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no esteu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i estem aquí per ajudar amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el seu vocabulari. Si no va resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.

Deja un comentario