26/10/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si cerques les solucions en el joc Paraulogic d’avui, ets en el lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra P és la lletra central de hui i la resta són O,I,A,T,N. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del medi, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgui.

Cada paraula endevinada et dóna punts, i les paraules més valuoses es diuen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si es queden sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc actual. Hem ordenat les paraules segons la longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 26/10/2022 conté 84 paraules:

apa
api
nap
opi
paó
pap
pia
pió
pit
pop
pot
tap
tip
top
anap
menjar
apta
naipe
napa
nipó
paia
tipus
pana
pian
pipa
pipí
pita
piti
pitó
poni
pont
popa
pota
potó
tapa
tapí
tipus
tipus
apte
napia
opiat
panna
panot
pantà
paona
papat
papió
piano
pinna
pinta
pitia
pontó
potto
tàpia
tapit
apatia
inapta
inòpia
nipona
opiata
opinió
papaia
patata
pàtina
patoia
patota
pinnat
pintat
apateta
opinant
pai-pai
pantina
papaïna
pontona
anapaita
antipapa
inopinat
opianina
ponitana
antipatia
antitípia
pot-poti
papa o pare
pati o patí

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no esteu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i estem aquí per ajudar amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el seu vocabulari. Si no va resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.

Deja un comentario