Solucions del Paraulògic d’avui, 28/09/2022 – Parautrollic

Avui pots trobar les solucions del joc al nostre lloc web, i així aprendre a formular o saber si les paraules que has fet a partir de les lletres del rusc són correctes.

Comencem amb un mínim de tres lletres per paraules, seguim amb quatre i així successivament. Al final, haurem separat les cinc paraules més llargues. També hem de recordar que les paraules tuti són paraules per les quals es concedeixen deu punts en cas de ser un tuti bàsic de set lletres es concediran disset punts, però si té lletres repetides és molt possible que encara valgui més. Fer “tutis” sempre ens garantirà una quantitat més gran de punts, però també és veritat que formar aquestes paraules no sempre és tan fàcil, per tant ens portarà molt més temps per crear-los, a menys que doneu un cop d’ull al nostre lloc web.

La solució al paraulògic d’avui, 28/09/2022, conté 60 paraules:

cuc
cos
muo
mus
niu
nou
nus
no
nus
nuu
sou
suc
uis
comu
angle
musco
nusos
suis
sudes
únic
unió
cocou
cons
cucs
incus
mucico
mucs
mucus
muni
music
musiu
ninou
nociu
nunci
simun
sinus
brut
sucs
unci
consum
cuscus
innocu
muonic
nens
sinus
succio
summum
unison
comunio
cosinus
incisiu
minimum
munici
cuscusso
inconcus
minucis
brutícia
concussió
comminució
consum

Trobar les paraules que s’amaguen darrere de Paraulògic pot ser fins i tot un repte molt difícil en dies en què estem poc inspirats i si aquest és el teu cas, sempre pots consultar al nostre lloc web algunes paraules o solucions per ajudar-lo té a aconseguir els punts i no perdre la ratxa. Si ets un jugador nou i vols aprendre com funciona el joc, poder mirar les solucions de Paraulògic també pot ser un exercici per entendre molt millor el seu funcionament, guanyar agilitat mental, escalar posicions i… Atrapar els teus amics!

Deja un comentario