Solucions del Paraulògic d’avui, 28/09/2022 – Paraulogic.es

Avui pots trobar les solucions del joc al nostre lloc web, i així aprendre a formular o saber si les paraules que has fet a partir de les lletres del rusc són correctes.

Comencem amb un mínim de tres lletres per paraules, seguim amb quatre i així successivament. Al final, haurem separat les cinc paraules més llargues. També hem de recordar que les paraules tuti són paraules per les quals es concedeixen deu punts en cas de ser un tuti bàsic de set lletres es concediran disset punts, però si té lletres repetides és molt possible que encara valgui més. Fer “tutis” sempre ens garantirà una quantitat més gran de punts, però també és veritat que formar aquestes paraules no sempre és tan fàcil, per tant ens portarà molt més temps per crear-los, a menys que doneu un cop d’ull al nostre lloc web.

La solució al paraulògic d’avui, 28/09/2022, conté 60 paraules:

cuc
cos
muó
mus
niu
nou
nus
no
nus
nuu
sou
suc
uís
comú
coco
musco
nudós
suís
suat
únic
unió
cocou
cons
cucós
incús
múcic
mucós
mucus
munió
musiu
ninou
nociu
nunci
simun
sinus
suc
sucós
unció
consum
cuscús
innocu
muònic
nens
sinuós
succió
súmmum
uníson
comunió
cosinus
incisiu
mínimum
munició
cuscussó
inconcús
minuciós
succínic
concussió
comminució
consumició
music o músic

Trobar les paraules que s’amaguen darrere de Paraulògic pot ser fins i tot un repte molt difícil en dies en què estem poc inspirats i si aquest és el teu cas, sempre pots consultar al nostre lloc web algunes paraules o solucions per ajudar-lo té a aconseguir els punts i no perdre la ratxa. Si ets un jugador nou i vols aprendre com funciona el joc, poder mirar les solucions de Paraulògic també pot ser un exercici per entendre molt millor el seu funcionament, guanyar agilitat mental, escalar posicions i… Atrapar els teus amics!

Deja un comentario