Solucions del Paraulògic d’avui, 01/10/2022 – Parautrollic

Avui pots trobar les solucions del joc al nostre lloc web, i així aprendre a formular o saber si les paraules que has fet a partir de les lletres del rusc són correctes.

Comencem amb un mínim de tres lletres per paraules, seguim amb quatre i així successivament. Al final, haurem separat les cinc paraules més llargues. També hem de recordar que les paraules tuti són paraules per les quals es concedeixen deu punts en cas de ser un tuti bàsic de set lletres es concediran disset punts, però si té lletres repetides és molt possible que encara valgui més. Fer “tutis” sempre ens garantirà una quantitat més gran de punts, però també és veritat que formar aquestes paraules no sempre és tan fàcil, per tant ens portarà molt més temps per crear-los, a menys que doneu un cop d’ull al nostre lloc web.

La solució al paraulògic d’avui, 01/10/2022, conté 52 paraules:

deu
emu
param
fem
fer
feu
fre
mem
simple
meu
nen
neu
rem
ren
reu
uneix
dren
eden
enfu
erero
ferm
fred
freu
mesura
menu
després
rude
dener
deure
portar
femer
femur
fener
ferro
fero
fumar
furer
menor
numen
xarxa
refer
remer
rumen
enrere
fender
ferrer
frener
follet
render
petit
defensar
referèndum

Trobar les paraules que s’amaguen darrere de Paraulògic pot ser fins i tot un repte molt difícil en dies en què estem poc inspirats i si aquest és el teu cas, sempre pots consultar al nostre lloc web algunes paraules o solucions per ajudar-lo té a aconseguir els punts i no perdre la ratxa. Si ets un jugador nou i vols aprendre com funciona el joc, poder mirar les solucions de Paraulògic també pot ser un exercici per entendre molt millor el seu funcionament, guanyar agilitat mental, escalar posicions i… Atrapar els teus amics!

Deja un comentario