Política de privacitat

INTRODUCCIÓ
En Paraulògic, sensibilitzats amb les necessitats dels usuaris d’Internet i conscients de la importància de la rigorosa privacitat de la informació personal que ens confien, incloem aquesta declaració de privacitat a fi que siguis conscient de la política en el tractament de les dades personals que obté dels seus visitants i usuaris.

Com a usuari, acceptes aquestes condicions pel mer fet de llegir, visualitzar o navegar en el lloc. De no acceptar-les, has d’abandonar el lloc, sense fer cap ús d’ell i el seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES
El titular del lloc i responsable del tractament de dades és Alberto Rodríguez, amb NIE X00000000T, per a contactar pots utilitzar l’adreça de correu electrònic comohow.net@gmail.com o correu postal a 13, Rue del Percebe, codi postal 28360 de Villaconejos, Madrid.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES
En els nostres llocs web, existeixen uns apartats específics on pots anotar les teves dades per a rebre informació sobre actualitzacions de la nostra web i d’alguns els programes que es distribueixen. Nosaltres t’assegurem que la informació que ens facilitis serà gestionada de forma totalment confidencial.

Formulari de contacte: Mantenir el contacti amb el teu o altres accions obligatòries.

Les dades s’emmagatzemaran mentre existeixi previsió del seu ús per al fi pel qual van ser recaptats.

No es realitzen preses de decisions automatitzades amb les teves dades.

La web pot utilitzar cookies, consulta la nostra política de cookies.

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE DADES
L’ús de les teves dades es realitza perquè ens dones el teu consentiment per a usar els que ens proporciones en els formularis per a un ús específic que s’indica en cadascun d’ells. Les teves dades només són necessaris per als usos concrets pels quals se’t sol·liciten, si no ens els facilites, aquests serveis no són possibles.

TRANSFERÈNCIES I CESSIONS DE DADES
Existeix un compromís ferm per part nostra que les dades que proporcioni a Paraulògic, no seran venuts ni cedits a terceres persones sense el previ consentiment de l’interessat en cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal.

El nostre lloc web conté enllaços cap a llocs web de tercers. Paraulògic no es fa responsable per les polítiques i pràctiques de privacitat d’aquests altres llocs.

DRETS DELS INTERESSATS
Tens el dret d’accedir a la informació que sobre la teva persona està emmagatzemada en les nostres bases de dades, rectificar-la si existís alguna errata, suprimir-la, limitar-la, oposar-te al seu tractament i retirar el teu consentiment si aquest és el teu desig. Per a això simplement has d’escriure un e-mail a l’adreça de correu electrònic comohow.net@gmail.com on t’atendrem gustosament qualsevol consulta, comentari o aclariment requerit sobre aquest tema.

Per a més informació sobre temes relacionats, el lloc de referència en la Xarxa espanyola és l’Agència de Protecció de Dades, on tens dret a reclamar.