Solucions del Paraulògic d’avui, 29/09/2022 – Paraulogic.es

Avui pots trobar les solucions del joc al nostre lloc web, i així aprendre a formular o saber si les paraules que has fet a partir de les lletres del rusc són correctes.

Comencem amb un mínim de tres lletres per paraules, seguim amb quatre i així successivament. Al final, haurem separat les cinc paraules més llargues. També hem de recordar que les paraules tuti són paraules per les quals es concedeixen deu punts en cas de ser un tuti bàsic de set lletres es concediran disset punts, però si té lletres repetides és molt possible que encara valgui més. Fer “tutis” sempre ens garantirà una quantitat més gran de punts, però també és veritat que formar aquestes paraules no sempre és tan fàcil, per tant ens portarà molt més temps per crear-los, a menys que doneu un cop d’ull al nostre lloc web.

La solució al paraulògic d’avui, 29/09/2022, conté 96 paraules:

eix
lax
xai
xal
així
deixeu
vaig dir
aquesta
aquest
elxà
ídic
íxia
laxa
reixa
xai
xala
xara
xare
xeix
xera
xilè
axial
deixa
eix
sortir
exili
alerce
laxar
reixa
xai
xai
xai
xaire
xalar
xaria
xarxa
xaja
xerrada
xerrada
crida
aixada
alexia
arraix
deixar
deixava
sortida
elixir
exedra
prestatge
xai
chaiera
xalada
xarada
xerrar
chere
xerrar
xerrada
xixell
adaxial
aixella
arrela
aixella
deixada
eixamplar
exiliar
deixar
reeixit
reixa
relaxar-se
rellegeix
xerrada
xerrada
redda
xerrada
xerrada
xixella
aixada
aixadell
axil·lar
rebuig
enjalada
eixerida
exiliada
reeixida
reixeta
relaxada
redire
xerraire
xilarial
aixadella
aixerriar
rebutjar
retarda
irecer-se
asà o asà
Punt verd

Tutis:

Punt verd

Trobar les paraules que s’amaguen darrere de Paraulògic pot ser fins i tot un repte molt difícil en dies en què estem poc inspirats i si aquest és el teu cas, sempre pots consultar al nostre lloc web algunes paraules o solucions per ajudar-lo té a aconseguir els punts i no perdre la ratxa. Si ets un jugador nou i vols aprendre com funciona el joc, poder mirar les solucions de Paraulògic també pot ser un exercici per entendre molt millor el seu funcionament, guanyar agilitat mental, escalar posicions i… Atrapar els teus amics!

Deja un comentario