Solucions del Paraulògic d’avui, 27/09/2022 – Parautrollic

Avui pots trobar les solucions del joc al nostre lloc web, i així aprendre a formular o saber si les paraules que has fet a partir de les lletres del rusc són correctes.

Comencem amb un mínim de tres lletres per paraules, seguim amb quatre i així successivament. Al final, haurem separat les cinc paraules més llargues. També hem de recordar que les paraules tuti són paraules per les quals es concedeixen deu punts en cas de ser un tuti bàsic de set lletres es concediran disset punts, però si té lletres repetides és molt possible que encara valgui més. Fer “tutis” sempre ens garantirà una quantitat més gran de punts, però també és veritat que formar aquestes paraules no sempre és tan fàcil, per tant ens portarà molt més temps per crear-los, a menys que doneu un cop d’ull al nostre lloc web.

La solució al paraulògic d’avui, 26/09/2022, conté 82 paraules:

alb
amb
bat
bel
bet
bla
ble
abat
agba
clarejar
baba
baga
bala
balb
ball
balm
beat
nadó
bonic
beta
blat
blet
taba
tebà
abell
clarejar
ameba
babel
bable
balba
balla
balma
bambú
alcalde
beaven
beata
belga
bella
betel
embat
galba
gamba
gleva
label
fer malbé
mamba
tabal
també
abella
amable
amebea
balata
ballet
balmat
batall
patata
batega
alcalde
gablet
gambal
lambel
tabala
agabel
bagatge
batalla
emblema
gabella
tabalet
ballable
embalatge
ambaixat
gel·laba
matablat
taula
embalatge
a la baba
bellesa
al·legable
bagatel·la
mal·leable
mamballeta
bata o batà

Trobar les paraules que s’amaguen darrere de Paraulògic pot ser fins i tot un repte molt difícil en dies en què estem poc inspirats i si aquest és el teu cas, sempre pots consultar al nostre lloc web algunes paraules o solucions per ajudar-lo té a aconseguir els punts i no perdre la ratxa. Si ets un jugador nou i vols aprendre com funciona el joc, poder mirar les solucions de Paraulògic també pot ser un exercici per entendre molt millor el seu funcionament, guanyar agilitat mental, escalar posicions i… Atrapar els teus amics!

Deja un comentario