23/09/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si cerques les solucions en el joc Paraulogic d’avui, ets en el lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui. La lletra I és la lletra central de hui i la resta són C,N,Q,U,E,O. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc.

Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del medi, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgui. Cada paraula endevinada et dóna punts, i les paraules més valuoses es diuen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon.

Ara, si es queden sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc actual. Hem ordenat les paraules segons la longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament. Al final, hem separat les 5 paraules més llargues.

Paraules de 3 lletres:

coi
eci
ien
nen
niu
noi
lleure
qui

Paraules de 4 lletres:

cinc
cinema
angle
equi
inic
ioni
neci
nici
ninot
oioi
quic
quin
únic
unió

Paraules de 5 lletres:

cínic
conic
coqui
ecoic
inici
jo-jo
iònic
ninot
ninou
noci
nociu
nunci
quico
unci

Paraules de 6 lletres:

cinquè
còccic
cocció
iconico
innocu
quicú

Paraules de 7 lletres:

coccini
eocènic
quinque

Paraules de 8+ lletres:

conccio
equinocci
quincunci
quinquenni

D’avui tute:

equinocci

5 paraules més llargues:

quinquenni
concocció
equinocci
quincunci
coccini

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i estem aquí per ajudar amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el seu vocabulari. Si no va resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI.

Deja un comentario