08/11/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si cerques les solucions en el joc Paraulogic d’avui, ets en el lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra S és la lletra central d’avui i la resta són P, D, U, I, O, T. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del medi, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgui.

Cada paraula endevinada et dóna punts, i les paraules més valuoses es diuen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si es queden sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc actual. Hem ordenat les paraules segons la longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 08/11/2022 conté 73 paraules:

diòpsid
dipòsit
disostosi
dispositiu
disposat
dos
dosi
idus
isidi
isotip
isotip
isòtop
odiós
oiós
opus
ossi
ós
os
ossut
otídits
otitis
pis
pistó
pituitós
pòsit
positiu
pospositiu
post
postís
postitis
pots
psi
psoïtis
ptosi
pudós
pus
estatós
sipió
sípo
sis
sisó
sit
situat
lloc
assituits
sodi
sopito
sospitós
sot
sots
sou
sud
suid
suits
suís
suat
supí
suposat
supositiu
susdit
tipus
tisi
tisú
toís
toisó
tos
tossut
torra
cop
tutsi
uís
upúpids
usió

D’avui tutis:

dispositiu

5 paraules més llargues:

dispositiu
pospositiu
disostosi
supositiu
isotip

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no esteu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i estem aquí per ajudar amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el seu vocabulari. Si no va resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.

Deja un comentario