03/11/2022 Solucions del Paraulògic d’avui

Si cerques les solucions en el joc Paraulogic d’avui, ets en el lloc correcte. Al nostre lloc web, podeu trobar totes les solucions possibles per al joc Paraulògic d’avui.

La lletra F és la lletra central de hui i la resta són N,R,I,C,G,A. Si ets un jugador nou i no saps com jugar, aquí tens les regles del joc. Utilitzeu aquestes lletres per fer paraules, però tingueu en compte que cada paraula ha de contenir la lletra del medi, i que les altres lletres es poden utilitzar tantes vegades com vulgui.

Cada paraula endevinada et dóna punts, i les paraules més valuoses es diuen TUTIS. Els tutis són paraules que contenen totes les lletres de l’hexàgon. Ara, si es queden sense idees, repassem totes les solucions possibles per al joc actual. Hem ordenat les paraules segons la longitud, començant amb un mínim de paraules de 3 lletres, i així successivament.

Al final, hem separat les 5 paraules més llargues que et donaran molts punts.

El joc d’avui 03/11/2022 conté 87 paraules:

afàcia
afàgia
farnar
afí
afinar
africà
africana
africar
agafar
àgraf
àgrafa
agrafia
anàfia
caf
carnificar-se
fagàcia
fagina
hi ha
faig
fan
fanfarra
fanfàrria
fang
fang
fangar
far
emplenar
fàrfara
farga
forjar
faria
farina
farinaci
farinàcia
faringi
faríngia
farnaca
farraginar
fiar
fic
ficar
figa
fina
finar
finca
fincar-se
fingir
finir
fira
ferir
fra
frac
fraga
fragància
franc
franca
francio
francià
francesa
fràncic
fràncica
frigània
frigi
frigia
ullera
garfi
garfir
garrafa
girafa
graf
grafia
gràfic
gràfica
grif
aixeta
grifar-se
infància
infringir
nafra
llagar
naïf
rafania
rafi
ràfia
rarificar
rifa
rifar o rifar-se

Trobar totes les paraules possibles no és una tasca fàcil i requereix un vocabulari ric. És possible que no esteu familiaritzat amb algunes de les paraules, així que utilitzeu un diccionari per trobar-les i aprendre el que signifiquen.

El joc s’actualitza cada dia a la una de la matinada, i estem aquí per ajudar amb les solucions, aprendre paraules noves i augmentar el seu vocabulari. Si no va resoldre el joc d’ahir, podeu veure les solucions AQUI. Juga i gaudeix.

Deja un comentario